Tønsberg Næringsforening

Sommerfest for næringslivet

Sommerfesten for næringslivet skjer i Holmestrand 8. juni. Ikke gå glipp av årets hyggeligste happening for Vestfold-bedrifter!

Det nærmer seg årest sommerfest for næringslivet med stormskritt - siste frist for påmelding er mandag 5. juni

Vi håper du ønsker å dele en kveld med kollegaer, god mat, drikke og underholdning - og ikke minst muligheten til å bli bedre kjent med næringsdrivende i hele det flotte fylket vårt.

OBS - vi vil sørge for at dere returneres til deres hjemby kl 23 med buss, men husk at du kjøper billett med tog til Holmestrand - og vært ute i god tid, festen starter kl 18.

Næringsforeningene i fylket og NHO Vestfold går igjen sammen om å arrangere fest. Det er sjette gang medarbeidere fra små og store Vestfold-bedrifter samles rett før ferien, og vi gleder oss til nok en helaften med mat, drikke, mingling og underholdning.

Denne gang går turen til brygga i Holmestrand. Her skal vi blant annet være med på feiringen av Hydro i Holmestrand sitt 100-års jubileum. I tillegg vil NHO Vestfold dele ut den gjeveste prisen av dem alle; «Årets Vestfoldbedrift». Det kommer også til å bli et innlegg fra en kjent og inspirerende næringslivsaktør – mer informasjon kommer når vi nærmer oss!

Når: Torsdag 8. juni kl. 18:00

Hvor: Brygga i Holmestrand

Transport:
Det blir avreise fra de respektive stasjonene (Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Skoppum) når vi tar toget til Holmestrands splitter nye stasjon. Herfra er det gangavstand til festlokalet.

Du blir kjørt hjem i buss kl 23.

Program:
Utdeling av pris - Årets Vestfoldbedrift
Hurra for Hydro – Kjetil Ebbesberg
# 10 000 nye arbeidsplasser ved Stavangerordfører Christine Sagen Helgø

Pris:
650,- pr pers (prisen er inkludert mat og drikke, ikke transport). Bindende påmelding innen mandag 5. juni - alle avmeldinger etter dette vil faktuerers med kr 650 kr.

Antrekk:
Det er fest og vi håper på sommerlige rammer i vannkanten, men vi skal være ute (i et telt på brygga i Holmestrand), så det er nok lurt å ta med en ekstra genser/jakke. 

 

 

 

 

Påmeldingen er stengt.